Wat is La Dent?

La Dent is het platform waar u eenvoudig en snel een gespecialiseerde tandarts kunt zoeken én boeken. Alle bij La Dent aangesloten tandartsen zijn gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde.

La Dent maakt het zoeken en vergelijken van een gespecialiseerde tandarts eenvoudig. Patiënten kunnen bovendien een beoordeling geven en zo bijdragen aan de transparantie en kwaliteit van de cosmetische tandheelkunde.

Wat doet La Dent voor tandartsen?

Tandartsen kunnen zich professioneel en eenvoudig presenteren aan bezoekers, waarbij zij gebruik maken van ons geavanceerde afsprakenplatform. La Dent tandartsen onderscheiden zich van de reguliere tandheelkundige zorg, door zich te specialiseren in het mooier maken van een gebit; de cosmetische tandheelkunde. De patiënt kiest zelf de kliniek waar hij of zij geholpen wil worden.

De kracht van La Dent

La Dent staat voor kwaliteit en transparantie. Bezoekers vinden, vergelijken en boeken zelf eenvoudig een intakebehandeling bij een van de gespecialiseerde tandartsen.

Aangesloten specialisten

Op het boekingsplatform van La Dent zijn alleen tandartsen aangesloten, die een aantoonbare specialisatie hebben op het gebied van de cosmetische tandheelkunde. Medewerkers van La Dent bezoeken alle aangesloten klinieken en beoordelen of de klinieken in aanmerking komen voor plaatsing op La Dent.

Oprichters van La Dent

De oprichters van La Dent zijn specialisten op het gebied van de online marketing en e-commerce. Sinds eind jaren 90 zijn zij actief met ondernemen op het internet. Samen met een aantal tandartspraktijken hebben zij in 2015 La Dent Tandklinieken opgericht.

Henri Niezink

Oprichter

Ernst Bökenkamp

Oprichter

Tako Johannesma

Oprichter

Sam Kieboom

Oprichter

Marnix de Boer

Marketing & Sales

Chèrice Out

Fotografie & Communication

Justin Oud

Webdeveloper

David Winters

Communicatie & Designer