La Dent: meer cosmetische behandelingen voor uw praktijk!

Bekijk onze video:

Patiënten zoeken een tandarts via internet

La Dent zorgt voor nieuwe patiënten voor uw tandartspraktijk. Deze patiënten zijn op zoek naar een cosmetische behandeling, bij een betrouwbare én gespecialiseerde tandartspraktijk. La Dent informeert en bindt deze bezoekers en zorgt ervoor dat zij de klinieken kunnen vergelijken en beoordelen.

Uw praktijk profiteert van optimale vindbaarheid, een aantrekkelijk praktijkprofiel en uiteindelijk meer intake-afpraken.

Slimme oplossing voor tandklinieken

Wilt u als tandarts meer patiënten die komen voor een cosmetische behandeling? Profiteer dan met een professioneel profiel op La Dent. Ons platform en unieke formule zijn simpel in werking en wij kennen geen ingewikkelde voorwaarden of onduidelijk prijsmodel.

Wat maakt La Dent uniek?

Lang niet alle cosmetische behandelingen worden vergoed. Patiënten worden steeds prijsbewuster en wensen topkwaliteit als het gaat om hun gebit. Alleen op La Dent kunnen potentiële patiënten veel cosmetische tandartsen vinden, vergelijken én direct een kennismakingsafspraak maken. De cosmetische tandartsen op onze website, hebben allen een of meerdere specialisaties en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet elke cosmetische tandarts is namelijk een La Dent tandarts.

La Dent Tandklinieken regelt alles voor u

Het aanleveren van cliënten, de marketing, goede vindbaarheid & promotie op het juiste moment!

Bent u een tandheelkundig specialist en wilt u meer weten over de mogelijkheden met La Dent?
Bel onze praktijkadviseur Daniëlle: 088 629 00 44. Of mail: danielle@ladent.nl

Voordelen

Extra cliënten

Duidelijke doorverwijzingen

Ingewikkelde marketing uitbesteed

Een gepersonaliseerde presentatie op ons platform

Verbeterde online vindbaarheid

Geef zelf aan op welke momenten u ruimte heeft voor nieuwe cliënten

Telefonische intakegesprekken

Makkelijk opzegbaar

Aantrekkelijk prijsmodel

Bewezen & Betrouwbaar

De oprichters van La Dent hebben jarenlange ervaring op het gebied van de online marketing en klantenwerving. Met een eigen servicecenter in Naarden helpen zij dagelijks honderden klanten een keuze te maken voor een behandelaar. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Meld uw kliniek aan bij La Dent

Wilt u vrijblijvend weten wat La Dent Tandklinieken voor uw praktijk kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Met het invullen van ons formulier stemt u in met onze beperking van aansprakelijkheid en ons privacy statement.